Friday, March 26, 2010

SAYA NAK CLEAR SUMA HUTANG TAG SY..^^,

Ok arie nie nk clear suma tag2 yang kwn2 blog bg..tengq so much utk kwn2 yang dah tag aku..sgt2 hargai okeh..klu ada yang x wat ke apa..mngkin t'lepas pndng ke apa kot..caitt! pasan..mcm ramai ja yg ng bg tag 2 ek..;p

AWARD TOP BLOGGER 2010..



wah2 dhsytnya award nie..top blogger 2..huhu..layak ke ntah aku dpt award nie..hoho..pa pun skang nk ucp bebanyak million billion trillion kat
Lovillea..Wan Hazel n Nuriz sbb kasi award nie kat sy..yeaaa! dpt award..^^,

sila jawab soalan di bawah nie ye..senang je kan:-

1. Thank & link the person that gave you the award.
- ok dah ucpkan tima ksh bnyk2 dah kat dorg..tenkiuk lg skali ya..=D

2. Pass this award onto 12 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic
-adoyai..nie yg lemah nie..nk kena link..huhu..ok2..aku tulis ja eh..x link pun..sbb korg mst taw nama korg..trng2 aku tulis japg..heik3...

1-
anis hamzah
2-
Wanie
3-
Wawa Syaida
4- shanmyou
5-
Princess RedBlood Snow
6- wawa
7- where
8-
alinac lover
9- Buzzy
10- Naj Hebat
11- Iqafi
12- Lady Gegeh


3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award
-Yup...dah gtaw dah..=)


BEAUTIFUL BLOGGER AWARD



ha nie award beatiful blogger..hoho..tengq million billion trillion kat
Cik Shanmyou..Cik Anis Hamzah..Cik Buzzy..Cik Jieya n Cik AidaComei sbb bg award nie kat sy..sgt2 hargai n bangga..eh2..tak2..sy x bngga pun sbb sy taw b'ribu lg org yg dpt award yg sma mcm sy..;p hehe..ummmmuaahhh3 kat dorg nie!! XD

1.Thank & link the person that gave u the award
-ok..dah ucpkan tma ksh dah kat dorg..=)


2.Pass diz award onto 15 bloggers u've recently discovered n think are fantastic
-ha yang nie aku xnk tag sapa2 dah..sbb bg aku suma blogger cantik2..molek2..nsem2..macho2..gojes2..apa lg eh? pndek kata..sapa2 yang snggah blog aku nie..sila la ambik ye sbb anda2 suma sgt spesel..msng2 ada keunikan sndri kat blog..


3.Contact and let them know they've won the award


4.State 7 things about urself

a) dlm proses nk tambah berat badan


b) sgt2 b'hrap dpt segera duduk dkt ngan enchek husband..

c) tggi 165 berat 46kg..

d) suka b'kwn2 ramai tp x suka org yang talam dua muka..kang ngan muka2 kau aku sumbat ngan talam..aisshhh...

e) suka pk bnda yg kecik tp godek2 smpai dlm pas 2 las2 x phm apa pun..haha

f) senstip..bnda kecik pun dah bley wat aku terasa taw..tambah2 klu bnda 2 org yg t'syg plak wat..huwaaaa!!

g) klu ada smthng yg melucukan mst gelak kuat x hengat apa dah..tp skang cuba nk cntrol x nk gelak kuat2 lg dah..



ala 7 ja? ltak la 10 ke 20 ke 30 ke..bnyk nie nk cita..haisshh...(-_-")


ok..dah abes lorr..besnya sbb dpt clearkan suma utang tag nie..^_^


notakukukaki : apsal ha kali nie entry aku mcm kalerful sgt..korg jgn pening2 eh..^^,



18 OrG sDg b'PoT PeT:

sasha* said...

haha penat kene tagged kan :P

FyZa said...

huhu..2 la..skang i dah clear suma tag dah..lega...=)

anis hamzah said...

hehehe...ok name i first..suke2..hehe..nnt i wat..thankz bg award nih kt i..wink2..:)

FyZa said...

anis--> welkem lalink..nti u wat eh..=)

.::WaNiE::. said...

tu nama saya ke **angkat2 kening tengok nama wanie tu **

FyZa said...

haha..iyala 2..nama sis..sy tag sis..^^,

Rashid said...

Tahniah!! berjaya langsaikan hutang..

Kadangkala pejamkan mata bila kena tag.. bukan apa tak sempat nak fikir. Kalau tag yang simple ringkas jimat masa okey gak.. ehehe


Tak mo lagi tag tag yang personel.. larikss!!

where said...

waaa..sbnarnye tataw nk tag sape pas nie..haha

FyZa said...

rashid--> huhu..org tag kita wat ja la..hehe

FyZa said...

where--> haha..mana ada..btul apa..;p

Amirah Rashid said...

lady gegeh tu bukan lady ga-go dkt fb tu kan? haha

FyZa said...

eh..x la..2 kwn fyza la..fb dia nama anis rina..slap org neh..huk3...

enyheartsdiamond said...

rajen btol..i hutang x bayar2 lagi ni.

FyZa said...

haha..i dah clear suma dah..u pun cpt2 la clear k..hehe

Redbloodsnow said...

Dyesebel Ep46 Part

FyZa said...

redbloodsnow--> ^^,

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

biar betul adik ni siap nak tambah berat badan, kak rose salute lah, akak lak nak kurangkan berat badan

FyZa said...

huhu..btul la akak..sy nk tmbh berat nie..dah undrweght lorr...hee..;p