Monday, January 18, 2010

"Your Best Vacation Moment Contest"

http://zaranfamily.blogspot.com/2009/12/your-best-vacation-moment-contest.html

haha..yg nie kali ke3 nya contest aku masuk..pg nie ja dah wat 3 entry pasal contest sja..huhu..
ok contest nie simple ja..korg pilih ja gmbr korg yg mana2 masa g b'cuti ke hneymon ke apa ke kat tmpt p'cutian mana2..tp juz pilih 1 ja tmpt p'cutian n bley ltakkan smpai 3 pic korg (maksima)..


ok..selanjutnya..syarat2 yg d kenakan ialah..

1. Letak banner contest pada entry masing2. Jangan lupe link balik banner tersebut pada entry contest ni ye..Penyertaan akan disqualified jika tiada link semula. (setel!)

2. Hanya satu destinasi percutian yang dibenarkan untuk setiap peserta. Maksudnya.. kalau anda seorang yang kaki jalan, pilihla salah satu tempat sahaja untuk masuk contest ini ok.. (setel!)

3. Maksimum 3 keping gambar dibenarkan untuk contest ini. Jadi, pandai2 la pilih gambar yang paling menarik untuk disertakan di dalam entry masing2..=D (setel!)

4. Ceritakan juga serba sedikit tentang percutian anda itu dan nyatakan mengapa percutian tersebut menjadi antara best moment dalam hidup anda (setel!)

5. Tempat dan tarikh percutian adalah tidak terhad. maksudnya, tidak kire bila masa percutian itu diadakan, samada jauh atau dekat, dan walau bersama siapa jua anda bercuti tetap mama terima..=)) (setel!)

5. Digalakkan untuk menjadi follower mama (setel!)

6. Digalakkan untuk menyenaraikan blog ini dalam bloglist anda (setel!)

7. Untuk setiap penyertaan, sila tinggalkan komen anda di entry ini..mama Zara akan segera menerjah dan meninggalkan jejak di entry contest masing2.. (setel!)

8. Tarikh tutup penyertaan: 25 Januari 2010 (hari nie baru 18/1/10)

ok..kat bwah nie aku cita cket pasal gmbr yg dpilih utk contest nie..


pic kt bwh suma nie masa aku n enchek hubby g pulau kapas..waa! bes sgt..xcited gla..pntai kat c2 cntikkkkk..ktorg g taun lpas..masa 2 bkn p b'dua ja..pegi dgn mmber2 ofis yg len..time tuh aku n echek hubby x khwin g..baru status tunang..harap sgt dpt pegi pulau kapas nie lg..=)







cantik kan?? ops! bkn pic2 aku 2 la..pmndangan blkang 2..rndu sgt nk pegi lg..p'cutian 2 antara knangn yg t'indah..dpt b'cuti lpas b'hempas pulas keja..ramai2g sana..tmbh plak dgn pmndangan yg sejuk mata mmndang..
ecelly yg jd bes sgt tuh sbb dpt g ngan enchek hubby sama..haha

utk mama zara..tlg bg komen ye klu ada yg x kena..tengq..=)

4 OrG sDg b'PoT PeT:

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

lily azliyana @ mama zara said...

Slm kenal..thanx join contest ni yek..

nway, mmg cantik sgt pulau kapas ni..laut die nmpak biruuuu jek..=D

FyZa said...

mama zara--> salam utk mama jgak..welkem..
ha'a pantai nie cntik sgt..tengs utk mama sbb anjurkan cntest nie..=)

Haney said...

cantiklah pantai pulau kapas nih....