Wednesday, June 2, 2010

HE'S ALREADY 23..=)

Hepy besday to u..
hepy besday to u..
hepy besday to enchek husben..
hepy besday to u...


cake Pictures, Images and Photos

yeayy! tiup lilin cpt...hik3..


untuk enchek husben..selamat hari lahir yang ke 23..dah makin tua b ye..jgn perasan 19 lg taw pas nie..huhu..ayg doakan smga b pnjng umo..dimurahkan rezeki..dberkati Allah S.W.T..dpermudahkan segala urusan dan tercapai semua impian yg b nk..ayg doakan jgak hubungan kita berkekalan dunia dan akhirat..dkurniakan zuriat yg soleh/solehah..ayg nk b taw walaupun dah b'juta kali ayg ckp yg ayg terlalu sygkan b..b sgalanya utk ayg..b penting sgt dlm hidup ayg..kehadiran b dlm hidup ayg amt b'makna dan ayg b'syukur sgt dkurniakan suami mcm b..hidup ayg mkin bahagia dgn adanya b di sisi ayg..ddoakan jgak agr hati b hanyala utk ayg saja..semoga b sntsa dlm lindungan Allah..

owh..i'm in jiwang mode now..
skang enchek husben ada kat pulau sibu..sana line x dak..sstgh tmpt ja ada line..2 pun mcm ada x dak ja..
enchek husben blik la cpt ye..sy nk bg hadiah baik punya..hehe..
nanti blik sy belanja mkn kek SR i slice yg harga RM6.50 n sy cucuk 1 batang lilin..pas 2 enchek husben tiup la..boleh x mcm 2..(n__n)

sekarang sy rndu sama kamu enchek husben..bleh x kamu bg idea kat sy mcm mana nk kurangkan persaan nie? haihh..rasanya doktor2 pakar pun x bley cari ubt utk ilangkan sakit rndu kan..klu ada sy solute sama anda..;p

x taw plak klu muka lukis kartun jd mcm nie..hoho.. tiada motif gambar ini..sekian..

notakukukaki :- yg sebenarnya x beli lg hadiah kat enchek husben..ada sesapa bley bg cadangan nk bg hadiah apa kat enchek husben yg lain dr yg lain..jam..baju..wallet dan sewaktu dgnnya telah dreject..haihh..(-__-")


51 OrG sDg b'PoT PeT:

cha said...

happy bday to him.dh 23 tapi tetap nampak muda huhu.semoga hubungan korg berkekalan sampai akhir hayat.

bagi hadiah kasut ke u.ok gak lgpun memang kene pakai kan selalu :)

*yeay dh berjaya komen :P

FyZa said...

yup dah 23..2 la pasal..jeles plak i..hoho..

kasut? erm nice idea..hehe..
yeayy! tengs cha..=)

jaya jr said...

huhu,,selamat hari jadi husband kak fyza..
moga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki seisi keluarga

FyZa said...

jaya jr--> tenq adek..hope mcm 2 la..aminn..=)

Nur -al- Ain said...

hapy bday suami fyza ;p heheheee

kalau pakwe ain dh ckp awal2 ape dier nak hadiah bday. HAHAHAAA. sonang kan ;p *ain pun gini gak*

tapi elok gk mntk dr awal, nnt boleh kumpul duit, pastu mmg dier nk tu. heheee. hari tu siap tak cukup duit,bday by kene tmbh duit dier. haaa

Fyza beli la kan gadget ke. camera etc, hubby fyza boleh ambik gmbr byk2, bg kat fyza, baru tak rindu sgt. hehee

♥ nana i am ♥ said...

happy birthday to mr fikri.
may ALLAH bless both of you always.
* please take good care of FyZa oke :)

FyZa said...

nur-al-ain--> tengq swety..
huhu 2 la pasal..konfius skang..dah blurr nk beli apa..btw tengs 4 da great ideas..huhu..=)

FyZa said...

nana--> hehe..tengq so much dear..=)

.::WaNiE::. said...

ee mudanya kamu berdua adik2 sungguh

happy birthday utk husband kamu ye fyza

FyZa said...

wanie--> haha..muda belia lg kami nie..hoho..tengq2..=)

Fikri said...

HA! besday sya ka?? Ermm.. rsanya lmbt lg kot. Hehe..

FyZa said...

eh..yela besday kamu..keh3..eh silap..besday kembar nama kamu..;p

bukan penggoda said...

bday inche husben 2hb ke?

ohh. same pulak dgn ex sy. sadis. :(

ozzy said...

tak dpt nak ckp rindunya mcm mana ..sabar jela ye hehe

FyZa said...

ika aka bkn p'goda--> up 2hb..owh iyaka..tp yg pastinya husben fyza bkn ex ika kan..huhu..

FyZa said...

ozzy--> huhu..x terucap kata2 perasaan rndu kat enchek husben..hehe..;)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

wah...wish epy besday kay your husband eh..semoga jodoh korang akan berkekalan hingga ke akhir hayat...hehehe

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

ape kate fzya wat candle light dinner untuk sambut besday die..romantik sikit..hehehe..xde hadiah yang lebih bermakne selain hadiah kasih sayang yang berpanjangan..

FyZa said...

cik aida--> huhu..tengs cik aida..harap2 mcm 2 la..
erm nice idea la..hehe..jap nk pk nk masak pa? huhu..;)

bukan penggoda said...

haha. tade mknenye husben kak fyza ex sy. lawak la kak fyza ni. ;)

FyZa said...

ika aka bkn p'goda--> haha..mana la taw..lawak ek..hee~ika pun lawak gak..;p

syue said...

dah dua puluh tiga. Wahhh =) happy birthday to him ;) nanti dia balik, boleh la celeb puas2 kan :)

FyZa said...

syue--> huhu..2 la..dah 23 pun..yup bley smbt bsar2..haha..;p

s h e e said...

wawawa...so sweet...hehe...birthday fyza deary ble plak?

bukan penggoda said...

lawak? idop utk menghiburkn org. haha.

Atif Hafiz said...

hepi besday encik husben...semoga hidup diberkati dan murah rezeki..:)...

cadangan hadiah untuk encik husben..
- buku-buku yang bila dia baca..dia akan rindu cik fyza...
- bagi album gambar cik fyza ke untuk tatapan encik husben tersayang..
- encik husben mesti ada benda yang dia minat kan..beli je barang yang dia minat...

hehe..sekadar cadangan..:)

aesthetic said...

alahai..bru 23..muda lg...hihi..slmt hari jdi ntuk suami akak comel..^^

FyZa said...

shee--> owh fyza ke? bln 9 nie...hoho..;)

FyZa said...

ika aka bkn p'goda--> yup btul 2..m'hburkan org lg baik dr mnykitkan org..huhu..=)

FyZa said...

atif hafiz--? enchek husben ucp tma ksh..keh3..wow! great ideas..tengq so much atif..adeq mmg t'baekkk la..=)

FyZa said...

aesthic--> 23 tua ke muda? hoho..akak ucp tma ksh bg phak enchek husben..hehe..;)

alinac lover said...

alahai..jeles nyer ngn u fyza..hikhik..
smga berkekalan la ya~

FyZa said...

alinac--> haha jeles pa neh..u jgn mcm 2..malu i..keh3..tenkiuk..=)

MISH LOLIPOP said...

hepi belated bufday to ur hsband..hoho

FyZa said...

mish lilipop--> enchek husben ucp tma ksh..hee..=)

cik nUnU said...

p terbang sibu la kalau da rindu sangat..;)

Tasbih Alam said...

Salam,

adapun tujuan saya adalah untuk membina rangkaian blogger..
Sekian lama saya mempelajar bagaimana membina blog.. kini sudah sampai masa saya membina rangkaian bersama-sama blogger hebat yang lain, serta mempelajari lebih banyak untuk menjadi blogger hebat seperti anda..
Di harap kita akan dapat saling mengunjungi antara satu sama lain bagi mengeratkan lagi persaudaraan serta mendapat menafaat daripadanya.. insya Allah

Sesungguhnya hujung jari yang menekan huruf2 di keyboard lebih tajam dari mata pedang..

wassalam...

FyZa said...

cik nunu--> haihh klu la bley terbang p sana..nk ja ikt msuk dlm poket..hoho..;p

FyZa said...

tasbih alam--> tima ksih tggalkan komen dblog sy..insyaAllah..=)

NICK IRFAN said...

selamat ari jd jgk kat abg husben! (xthu nama husben akak) ape2pun sy doakan panjang umur dan murah rezeki dan doakan akak dapat keje kat johor gak! dan lagi! smoga dapat anak yg comel2 dan soleh/soleheh.. amin...

p/s=hadiah apa? ha! x pun akak masak je makanan kesukaan dia? boleh di kira hadiah gak tu..

FyZa said...

nick irfan--< tengs bg phak enchek husben..moga doa nick termakbul..aminnn..
masak?? yup..gud ideas..hehe..tengq adik..;)

MiYOKO TACHIBANA said...

happy birthday to ur husben...bestnye both of u kawen awl kann...i pun terasa nk kawen awl..tp, jodoh tak sampai2 lg niii.. :(

♥ nana i am ♥ said...

nak bagi present kat guys memang payah kan ;D firstly, kene taw minat die ape.PS ke camera ke.bola ke.kan? ;D kalau nana bagi ape yang die slalu pakai.so that,bile die pakai,slalu laa die ingat kite kan.alololo sweet gitu >.<

* sedang pk pk ape lagi yang best tok fyza nih.hik.

FyZa said...

miyoka--> tengq..hehe nti ada jodoh u khwin la..cma ktorg pnya awl cket..=)

FyZa said...

nana--> 2 la pasal..i dah blurr nk cari apa..bla dok jauh cmnie susah ja i rasa..sedey..huk3..

ha bgus2...pk la pas 2 gtaw eh..hik3..tengq swety..=)

ullyana zaidy said...

kak fyza..heee..epy besdae to ur hby.la muda ag eh upenyer..heheh, :P
moga berpnjgan hnga ke ank cucu cicit..n selamanyerrr...

jeles2 =.= huhu....
sweet jek :)

FyZa said...

ullyana--> adik cyg..tengq so much..eh cuuc cicit ja ke? slamanya la..hik3..

ala x maw jeles2..nti smpai turn yana gak sabar taw..=)

qellissa said...

happy burfday iutk encik husben fyza ye..semoga dimurahkan rezeki n panjang umur..amin...

FyZa said...

qelissa--> huhu nti fyza smapikan kat belaiu..tengq swety..aminn..=)

NICK IRFAN said...

akak dh plan nk kasi hadiah ape? hehehe

FyZa said...

nick--> huhu..jeng3..napa? nick ada idea lg nk bg apa? hee~