Saturday, April 10, 2010

NAK DUIT TAK WEH?? JOM..



salam tengahari sabtu utk suma readers kat luar sana..bru mggu ni nk hupdate blog lpas smggu blogwalking..hoho

Sila tgk tajuk di atas dan gambar tersbut..rambang mata x weh? mata aku skang nie nmpk duit ja..hoho..$_$

ha...nie aku nk cita kat korg cara utk tmbh pndptn m'jd beribu3..

spnjng smggu aku jenjalan kat blog org..aku t'jmpa 1 web nie..vemma..korg pernah dgr x?

vemma nie aku baru ja daftar..income dahsyat boleh cecah RM3,00o seminggu klu korg kuat usaha..Nn skang aku dah jd salah sorg ahli New Vrich Club dlm Vemma nie..yang besnya Vemma nie bg bonus scara mingguan..bkn bulanan..2 aku suka..hehe

Vemma nie bsnes MLM tp secara alam maya n m'gunakan kuasa internet..so utk org yg rjin on9..dgalakkan sgt masuk vemma nie..bkn buat apa pun..dok dpn pc ja..sng kan..

Bla kita dah masuk Vemma nie..kita bkn kerja scara p'sorangan..tp dbantu oleh leader yang akan sntsa bimbing kita spaya dpt pndptn yg lumayan mcm dorg gak..kiranya kita dbantu oleh network..kaki kiri leader kita yang akan sntsa follow up utk tlg kita..n kaki kanan plak ialah dr kita sndri..kita sndri kena gerakkan kaki kanan 2..

Aku masuk Vemma nie sbb nk tmbh dt la..tmbh plak dgn kedaan aku skang yg jauh dari Enchek Husben..owh..sgt menyayat hati duduk b'jauhan bgini..t'siksa jiwa raga..skang dlm proses tmbh pndptn spya pas nie sng nk ulang p jb..hoho..x nk susahkn Enchek Husben dtg..hik3..x rugi apa pun weh..~

aku sgt2 t'tarik pada ayat Jutawan tenet kita..irfan khairi..korg kenal kan..

"Menurut kajian kira2 98% masyarakat tidak sanggup mengeluarkan duit untuk memajukan diri..manakala cuma 2% sanggup berbuat demikian dan mereka itulah yang akan berjaya"

btul 2..mentaliti masyarakat kita takut kuarkan modal..dlu aku pun kategori mcm 2..tak dnafikan..tp bla dah dberi tnjuk ajar oleh leader..terus set kat mind..kita kena brani ambik risiko..lgpun Vemma nie x merugikan apa pun klu join..sgt2 mudah n cpt..yang pntng jgn giv up..dt x kan dtg b'golek klu kita x cari..

Ok..aku x nk cita pnjng2 sbb nti korg lagi blurr..korg msuk link yg aku bg nie n baca..korg daftar..x rugi pa pun..sambil jaga kesihatan sambil tambah duit..duduk dpn pc ja dt boleh masuk..korg boleh tgk kat website contoh2 leader yg dah berjaya n dpt incme lbh dr 50ribu sbln..owh! sgt x sabar utk smpai ke thp mcm dorg.smoga dpermudahkan sgala urusan..

Klik klu korg nk jd Jutawan Muda..x dak yg mustahil kat dunia nie..klik kat gmbr di atas or link ini..
FYZA VEMMA


notakukukaki : nex wek nk pegi dkt Enchek Husben..uhh x sabarnya..Tengq utk K.norizan leader Vemma yg dah banyak bg tunjuk ajar pasal bisnes nie..Syukur di atas segala rezki yang telah dikurniakan..


17 OrG sDg b'PoT PeT:

Amirah Rashid said...

nak duitttt. hee. tp xbrp suka join bnda2 mcm ni. ehehe :D

FyZa said...

amirah--> aish..nk dt tp x mnat eh..abes mnat apa nk join?? hoho..

luffy said...

waa..nk tkeluaq biji mata tgok doit..wt la en3 ckit ttg vemma ni..mcm mn leh jana doit..nk ambik taw..hehe

luffy said...

terang ckit ye ttg vemma ni :)

FyZa said...

Luffy--> haha..nk t'kuar eh bijik mata 2..tp nsb bek x t'kuar lg kan..huhu..msuk link yg sy bg 2 oke..

.::WaNiE::. said...

fyza bila ko dah kaya ko blogging lagi tak??

FyZa said...

eh..mstla..x kan dlupakan mmber2 blog t'syg..haha..npa tnya?

wawa said...

dh join vemma ka...k.wa xmo la join....dh banyak duit mojutaria hehe

FyZa said...

mstla dah join..klu x join x kan nk promote lak...huhu..k.wa x maw join pun x pa sbb k.wa nti nk jd org kaya dah pas tukaq keja baru nti..hoho..;p

sasha* said...

kalau u dh dpt 3k seminggu br i join hehehe sbb i tak caya sgt2 benda2 cmni

FyZa said...

sasha--> haha..okeh..bereh ja...=)

Chaon Cornerz said...

banyak nye duit.. wow.. buto mato den.. hahha.. same jgk macam sasha.. susah sket nak caye..

FyZa said...

choon--> haha..jgn smpai buta..kang susah..huhu..x pa..bnda nie kena da bukti dlu kan...it's ok..juz wish me luck..=)

wawa said...

ish..fyza..kalo kaya belanja taw..
heeee~~

FyZa said...

wawa--> haha..bley2..bereh..^_^

Mijie said...

waa bez 2..nk duit nk duit..mijie pnah dgr tp x terbuke ati agi utk join..:)

FyZa said...

mijie--> pernah dgr ek vemma..join la klu dah t'bkak hati nti..=)